Our home and garden

Our home
Lovely kitchen windows

we love flowers

Entré
Lovely pond
Summer 2020

welcome to visit us

Backyard
Garden
Summer 2020
Garden
Danika rose
Summer flowers
Motherdays flower
Butterfly
Garden
Pond

The environment in which we live. I want to take you around our daily walk with the dogs...Enjoy here

Kalmar rose
Oue kennelflower Black Orange's
Clematis Jackmani
"Himmelsblomma"
Bumblebee
Amber Queen, a tribute to our Top Dog Amber
Pond
9 september
Tigerlilja
Solhatt
Silver pear and roses
Mallow
Bumblebee
Wildroses
Poppy
Welcome in

Du kan läsa mera om vår trädgård i tidningen Land här

Håkan Olhages trädgård i Hyssna är en sann pärla för naturens älskare. Med sin imponerande design och storslagen skönhet har trädgården blivit känd över hela landet.

Trädgården sträcker sig över en yta på cirka 1000 kvadratmeter och är fylld med en otrolig variation av växter och vattendrag. Varje hörn av trädgården överraskar med sin egen unika charm och magnifika detaljer.

Här finns vackra blomsterängar med en färgprakt som tar andan ur besökare, skuggiga dalar med små vattenfall och porlande bäckar, och harmoniska grönområden där man kan njuta av lugnet och stillheten.

Håkan Olhage har spenderat årtionden på att utforma och skapa sin drömträdgård. Hans passion för naturen och kärlek till trädgårdsarbete lyser igenom i varje detalj. Han har lagt ner mycket tid och energi på att skapa en balans mellan harmoni och njutning.

Trädgården är öppen för allmänheten under sommarsäsongen, och många besökare kommer från när och fjärran för att uppleva dess förtrollande skönhet. Det är en plats att koppla av och få nya idéer till sin egen trädgård eller bara njuta av naturens underbara skönhet.

Håkan Olhages vackra trädgård i Hyssna är verkligen en plats som kommer att beröra och inspirera besökare i alla åldrar.