Vi har ibland Pomeranian valpar till salu  - Kennel Black Orange's

Att para ihop två snygga hundar det kan alla - men att få fram fina rastypiska hundar generation efter generation då krävs kunskap!

Du kan ändra denna exempeltext. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Donec libero. Suspendisse bibendum. Cras id urna. Morbi tincidunt, orci ac convallis aliquam, lectus turpis varius lorem, eu posuere nunc justo tempus leo. Donec mattis, purus nec placerat bibendum, dui pede condimentum odio, ac blandit ante orci ut diam.

Vänligen sänd ett email till blackorangess(at)hotmail.com med information om Dig och Din familj och Din erfarenhet av hund, om Du är seriöst intresserad av en valp från Kennel Black Orange's så kontaktar jag Dig snarast med information om planerade kullar.Pomeranian är INTE ALLERGIVÄNLIG! Läs mera här  och här

OM du står i kö hos flera uppfödare samtidigt – var uppriktig med det till uppfödaren!
En seriös uppfödare lägger ner mycket tid på sina valpköpare. De försöker lära känna dem och hjälper till att bestämma vilken valp som passar dig. Uppfödaren vill att både du och hunden ska passa ihop och få ett härligt liv tillsammans.
Att plötsligt oförklarligt tacka nej eller inte svara på mejl eller samtal, efter att valpen är tingad, är inte okej! Kanske blev konsekvensen också att en annan valpköpare fick nobben och tog sitt andrahandsval, eftersom du var före i kön. Kanske var anledningen till att uppfödaren gjorde en parning just nu att så många hade sagt sig vilja ha valp just nu och plötsligt finns inte seriösa köpare till alla.

Givetvis kan förutsättningar plötsligt ändras, så att det inte blev realistiskt med ett planerat valpköp. Men var då ärlig och tala om det så fort som möjligt. Det ger uppfödaren mycket bättre förutsättningar att hitta en ny, lämplig ägare till valpen.
En bra uppfödare är guld värd och kan vara till stor hjälp genom hela ditt hundägarskap. Ta vara på en seriös uppfödare!


Send us an email to blackorangess(at)hotmail.com, if you are interested in a puppy from our kennel.

 

Artikel om Kennel Black Orange's i GT Expressens magasin Hundar och Husdjur som kom ut med tidningen 1/1 2020 och delades ut på MyDog. Läs artikel i pdf fil nedan.
Flera artiklar om Kennel Black Orange's i tidningen Härliga Hund hittar du under Spotlights

Black Orange's Trendsetter bor hos Johanna Toftby

"Lucy" Black Orange's Trendsetter, ägare Johanna Toftby "Lucy" Black Orange's Trendsetter, ägare Johanna Toftby


Vackra Lucy flyttade den 3 april hem till TV kändisen och bloggaren Johanna Toftby i Skövde.
Lucy är femte generation Black Orange's och kullsyster till vår Bambi , de kommer efter vår Multi BIS-Winner "Fame" och föddes i en kull med fem valpar.
Vi önskar Johanna lycka till med Lucy !

Nedan ser ni video då Lucy träffar sin mamma 5 veckor efter att hon flyttat till Johanna, KÄRLEK mellan mamma och valp

Pälsvård av PomeranianVi har sedan år 2008 badat våra Pomeranian hundar i det bästa schampo för Pomeranian, Chris Christensen som du kan köpa här.

Chris Christensen produkter för proffs och amatörer - När perfektion är det enda alternativet!

Du kan läsa mera om pälsvård av Pomeranian

Kvalitet på en Pomeranian hund kan variera

Skillnad på kvalitet och kvantitet
Skillnad på kvalitet och kvantitet


Bild på hur en valp från vår kennel kan se ut då vi har valpar till salu

Bild på hur en valp från vår kennel kan se ut då vi har valpar till salu